Αθλητισμός|24.06.2020 23:30

Live Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Newsroom

Για πέμπτη φορά κατά την τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναμετρούνται. Μόνο που τούτη τη φορά το... τρόπαιο δεν είναι οι τρεις βαθμοί ή το γόητρο αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γεγονός αυτό αρκεί για να προσφέρει κίνητρο στις δυο ομάδες, πόσο μάλλον το ότι η πρόκριση θα έρθει απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21.30 και στοχεύει στην πρώτη του παρουσία σε τελικό μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ ο Δικέφαλος επιδιώκει να διευρύνει την εκπληκτική επίδοση που έχει με τρεις σερί τελικούς και ισάριθμες κατακτήσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα χάρη στη νίκη με 3-2 που πανηγύρισε προ της διακοπής του κορονοϊού στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να το διαφυλάξει για να γράψει ιστορία. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα καθοριστικό βήμα προς το νταμπλ καθώς ήδη έχει κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξή του από το ethnos.gr.

 

Κύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΟλυμπιακός