Αθλητισμός|24.06.2020 22:29

Διακόπηκε η δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω... τεχνικού προβλήματος!

Newsroom

Μια σειρά από τεχνικά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους στην εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των 15 πειθαρχικά ελεγχόμενων προσώπων που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Για τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο η πρωτοδίκης, Παναγιώτα Σπανού, και ερευνήτρια της Επιτροπής, έχει εισηγηθεί υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ευρώ. Η εκδίκαση έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, με αρκετούς εκ των κατηγορούμενων να έχουν προβλήματα με τις συνδέσεις τους.

Τα μόνα βήματα που έγιναν ήταν η ανάγνωση των κατηγορούμενων και των μαρτύρων, με τον Ολυμπιακό να προτείνει ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Γιάννη Μώραλη, ενώ ο Ατρόμητος πρότεινε το πρώην μέλος της ΚΕΔ Σπύρο Παπαδάκο. Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για τις 29 Ιουνίου οπότε και αναμένεται να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η εκδίκαση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ με φυσική παρουσία κατηγορούμενων και δικηγόρων, ενώ καταγράφηκε αίτημα για διεξαγωγή σε αίθουσα εκτός ΕΠΟ, με τον δικηγόρο κ. Καρπενάρο να προτείνει, λόγω μεγάλης χωρητικότητας, την Τεχνόπολη στο Γκάζι,  μέρος στο οποίο συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει ακόμη την 1η Ιουλίου όπου θα καταθέσουν ο Χρήστος Σάββας, ο Ζήσης Βρύζας, ο Φώτης Κωστούλας και ο Τάκης Φύσσας. Στις 2/7 θα καταθέσουν οι Αλέξης Κούγιας, Ιάκωβος Αγγελίδης, Σταμάτης Βελλής, στις 6/7 οι Κύρος Βασάρας, Γιάννης Μώραλης, Σπύρος Παπαδάκος. Οι δύο τελευταίοι είναι μάρτυρες υπεράσπισης. Ακόμη, είναι προγραμματισμένες άλλες δύο συνεδριάσεις στις 8, 9 Ιουλίου.

ΕΠΟΒαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακόςποδόσφαιροεπιτροπή δεοντολογίαςΑτρόμητος