Super League: Ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο έξω από το σπίτι του
NewsroomΟ διεθνής ρέφερι, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό ατόμων γύρω στις 9:00 το πρωί όταν έβγαινε από το σπίτι του στην πόλη της Λάρισας.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ.
Οι Αρχές ερευνούν το συμβάν, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.
Καταδικάζει η ΕΠΣ Λάρισας
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη (sic) επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.
Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».
Τα ματς που έχει σφυρίξει φέτος
3η Αγωνιστική: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1
5η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
8η Αγωνιστική: ΑΕΚ – Αρης 4-0
9η Αγωνιστική: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1
11η Αγωνιστική: ΟΦΗ – Αρης 1-2
13η Αγωνιστική: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1
- Πλημμύρα στη Βάρη: Έψαχνε 4 ώρες τη σύζυγό του και τη βρήκε... πάνω σε δέντρο!
- Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Προτιμώ να αλλάξει η έδρα - Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τη Λάρισα
- Πνιγμός στο Άστρος Κυνουρίας: Ο 53χρονος πριν χάσει τη ζωή του έσωσε παιδί που πάλευε με τα κύματα
- Αποκάλυψη Bloomberg: Ο Τραμπ θέλει «λευκή επιταγή» για στρατιωτική παρουσία - Αυτό είναι το σχέδιο του