Αθλητισμός|26.06.2020 19:08

ΝΒΑ: 16 στους 302 παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Newsroom

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως 16 αθλητές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σε σύνολο 302 παικτών (ποσοστό 5,3%) που υποβλήθηκαν στο σχετικό τεστ. Οι εξελίξεις αυτές έχουν προκαλέσει ανησυχία, ωστόσο οι επιτελείς του ΝΒΑ επισημαίνουν πως οι αθλητές θα τεθούν σε καραντίνα και θα επιστρέψουν στο τερέν, όταν είναι απόλυτα υγιείς, κάτι που θα επιβεβαιώσουν οι γιατροί τους.  

Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, έχει γίνει γνωστό ότι θετικοί στον κορονοϊό είναι οι Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Μάλκολμ Μπρόγκντον (Πέισερς), Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ (Χιτ), τρεις παίκτες των Κινγκς και δύο παίκτες των Σανς και απομένει να δημοσιευτούν τα ονόματα και των υπόλοιπων παικτών που νοσούν από τον ιό.  

To NBA έχει αποφασίσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στις εγκαταστάσεις της Disney στο Ορλάντο. Το πρωτόκολλο υγείας 113 σελίδων που παρέλαβαν οι ομάδες από το ΝΒΑ αναφέρει πως οι παίκτες μετά την έλευσή τους στη Disney Word θα μπουν σε καραντίνα στο δωμάτιο τους για 36 ώρες, ενώ σε καθημερινή βάση θα υποβάλλονται σε τεστ για covid-19.

T

NBAΚορονοϊόςμπάσκετ