Αθλητισμός|27.06.2020 22:33

Super League: Ντέρμπι παραμονής στην N. Σμύρνη - Με ελλείψεις στην Κρήτη ο ΠAO

Newsroom

Δυο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (27/6) πρόγραμμα αγώνων της 4ης αγωνιστικής των play off και play out της Super League. Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη (19.15, NS1) σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο «Γεντί Κουλέ» τον Παναθηναϊκό(21.30, NS2).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης που προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στην Λαμία, παίζει το τελευταίο της χαρτί με στόχο την παραμονή. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει στην διάθεση του τόσο τον Αραμπούλι όσο και τον Τσιλούλη. Η Ξάνθη που βρίσκεται στο +4 από τον Πανιώνιο προέρχεται από νίκη επί του Ατρομήτου και βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής. Στην αποστολή της ακριτικής ομάδας συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Αμπάντ όσο κι ο Κάστρο.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα της Κρήτης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς) και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών.

Ο Παναθηναϊκός (βρίσκεται στην 4η θέση  με 46 βαθμούς) προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό(3-0). Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» είναι πολλά καθώς δεν υπολογίζουν τους Δώνη, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον . Οι Πούγγουρας και Νατζ είναι τραυματίες ενώ επιστρέφει ο Περέα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (27/6)

  • 19:15 Πανιώνιος - Ξάνθη (NS1)
  • 21:30 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (NS2)
ΟΦΗΠαναθηναϊκόςΠανιώνιοςποδόσφαιροSuper League 1Ξάνθη ΠΑΕ