Αθλητισμός|27.06.2020 21:20

Πανιώνιος: Νίκησε και την Ξάνθη 2-1 και πλέον πιστεύει στην παραμονή!

Newsroom

Δεν το βάζει κάτω με τίποτε ο Πανιώνιος! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνοντας... πρωταθλητισμό στα πλέι άουτ, νίκησε 2-0 την Ξάνθη, πέτυχε την τρίτη της νίκη (έχει και μία ισοπαλία) σε τέσσερις αγώνες και πλέον ελπίζει βάσιμα για την παραμονή, καθώς πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, πιάνοντας ήδη στη βαθμολογία τον Παναιτωλικό (που έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πανιώνιος είχε 11 βαθμούς σε ολόκληρη την κανονική περίοδο, ενώ έχει πλέον 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες στα πλέι άουτ της Super League!

Με σκόρερ Μαξίμοβιτς και Τσιλούλη

Οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Μαξίμοβιτς που εκμεταλλεύτηκε το δώρο της άμυνας της Ξάνθης, (καθώς ο Λισγάρας δεν συνεννοήθηκε με τον Μπέντο που επιχειρούσε έξοδο), πετυχαίνοντας το πιο εύκολο γκολ της ζωής του. 

Στο 66' από κόρνερ του Μαξίμοβιτς, ο Ντομίνγκες πήρε την πρώτη κεφαλιά, έστρωσε στον Τσιλούλη κι αυτός πέτυχε το τρίτο του γκολ στα πλέι άουτ!

Στο 87' η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Στάρτζεον, ενώ στο 91' με τη βοήθεια του VAR, ο διαιτητής Κομίνης έδωσε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Λυμπεράκη στον Γκαργκαλατζίδη. Το εκτέλεσε ο Φοσέ στο 93' μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 96' έχασε κλασική ευκαιρία ο Γκαργκαλατζίδης για να ισοφαρίσει και στο 98' έστειλε την μπάλα άουτ ο Κασάδο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου (56' Άρτσε), Μαξίμοβιτς (80' Ευαγγέλου), Παπανικολάου, Τσιλούλης (87' Δούμτσιος).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (55' Σόσα), Κασάδο, Καρασαλίδης, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (46' Στάρτζεον), Μπαριέντος (62' Γκαργκαλατζίδης), Καμαρά (46' Μουλέν), Ντε Αμορίμ, Κάστρο (78' Φοσέ).

SuperLeagueΞάνθη ΠΑΕποδόσφαιροΠανιώνιοςSuper League 1