Αθλητισμός|27.06.2020 23:36

«Άσφαιροι» ΟΦΗ και Παναθηναϊκός - Παραμένουν χωρίς νίκη στα πλέι οφ

Newsroom

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο, ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι, που έμεινε στο 0-0, προσφέροντας ελάχιστες φάσεις και ακόμη λιγότερες συγκινήσεις. Στο ματς προσπάθησε να δώσει χρώμα ο Καμπετσής σκοράροντας στο 85' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς μπήκε στο 82', ωστόσο ο διαιτητής Καραντώνης ακύρωσε το γκολ μετά από χρήση του VAR. 

Οι δύο ομάδες είχαν μόλις από μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Το «τριφύλλι» ζωντάνεψε στο διάστημα 58'-62', αλλά ο Μακέντα αστόχησε την πρώτη φορά, όταν η κεφαλιά του χτύπησε στο δοκάρι, ενώ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ τη δεύτερη φορά που σκόραρε. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός δεν έχουν καταγράψει ακόμα νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League. O ΟΦΗ ξεκίνησε με τρεις ήττες από Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ισοπαλίες 1-1 με την ΑΕΚ, και 0-0 με τον ΠΑΟΚ, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69' Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (69' Στάικος), Βαζ (91' Δεληγιαννίδης), Φιγκειρέδο, Σεμέντο (43' Μάνος). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Θεοχάρης (78' Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82' Καμπετσής), Μπουζούκης (82' Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63' Ανουάρ), Μακέντα (82' Αλεξανδρόπουλος).

Γέμισαν οι ταράτσες!

Οι αγώνες συνεχίζονται πίσω από κλειστές πόρτες, ωστόσο οι ταράτσες δεν κλείνουν ποτέ! Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ γέμισαν τις γειτονικές ταράτσες για να δουν την αγαπημένη τους ομάδας, ενώ έδωσαν και ρυθμό με τα συνθήματα και τα τραγούδια τους.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Αλέφαντου. 

Super League 1ΟΦΗΠαναθηναϊκόςποδόσφαιρο