Αθλητισμός|28.06.2020 18:42

Live Αρης - ΠΑΟΚ

Newsroom

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πλήγωσε τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναζητούν μια... διέξοδο στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ούτως ή άλλως πάντως, δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο καθώς παραδοσιακά για τις μεταξύ τους μάχες αρκεί το γόητρο. Ο Αρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» στις 19.15 (Κυριακή, 28/6) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και η νίκη είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει βάλσαμο στις πληγές και των δύο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Μπα, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Τόνσο, Γκάμα, Μαντσίνι, Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Ινγκασον, Βαρέλα, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Στοχ, Σφιντέρσκι.

Το παιχνίδι μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό από το live του ethnos.gr.

 

Για τον γηπεδούχο Αρη, ο Μίχαελ Ενινγκ δεν έχει στη διάθεσή του τους Σόουζα, Βέλεθ, Λάρσον, Μαρτίνες. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκονται οι: Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Αμπού Μπα, Σάσα, Ματίγια, Ντουάρτε, Τόνσο, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Από την άλλη, πλευρά για τον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των ΠέλκαΒιεϊρίνια, που παραμένουν ανέτοιμοι, όπως είναι και οι Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο, Μίσιτς, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλης.

SuperLeagueποδόσφαιροlive streamingΠΑΟΚΑρηςΠΑΕ ΠΑΟΚLIVE