Αθλητισμός|29.06.2020 15:53

Superleague: Ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο σφυρίζει στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Newsroom

Tα πλέι οφ της Super League συνεχίζονται την Τετάρτη (1/7) με εμβόλιμη αγωνιστική και όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα (21.00) για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Η ΚΕΔ της ΕΠΟ επέλεξε ξένο διαιτητή για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και όρισε τον Ιταλό Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο 39χρονος ρέφερι είναι στη 2η κατηγορία της UEFA και σφυρίζει διεθνείς αγώνες μόλις την τελευταία διετία, ενώ την Κυριακή (28/6) ήταν ο διαιτητής του αγώνα Ουντινέζε-Αταλάντα 2-3.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζαλατίνι, Τζάκομο Παγκανέσι, 4ος ο Καραντώνης, με VAR τον Πιέρο Τζακομέλι και AVAR τη Χρύσα Κουρομπύλια. 

Στους υπόλοιπους αγώνες, το ματς Παναθηναϊκού-Άρη (1/7, 19:15) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Ακρίβο, Καρατζίκα (4ος ο Μαλούτας) και στο VAR τους Παπαπέτρου, Απτόσογλου. 

Τον αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ (1/7, 21:30), θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν, Μωυσιάδης, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου. 

διαιτητέςSuperLeagueΑΕΚποδόσφαιροΠΑΟΚ