Αθλητισμός|29.06.2020 22:27

Το απόλυτο μηδέν στο Βόλος - Λαμία

Newsroom

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που θα ήταν καλύτερα να μην γινόταν καθόλου. Ενδεχομένως θα ήταν... προτιμότερο να λήξει με τη σέντρα καθώς, ούτως ή άλλως, ο Βόλος και η Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 για 90 λεπτά σε ένα ιδιαίτερα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Αλλωστε καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Ως εκ τούτου, η... αγγαρεία ήρθε ως φυσικό επακόλουθο μιας πραγματικότητας. Κι αν μη τι άλλο αποτελεί και μια από τις παθογένειας των πλέι άουτ που πράγματι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς όχι όμως και στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Βόλος ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερος της Λαμίας αλλά δεν βρήκε το γκολ που αναζητούσε.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο προπονητής της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης, (γεννηθείς στις 8 Φεβρουαρίου 1988) έγινε ο νεότερος προπονητής που κάθεται στον πάγκο ομάδας της Super League σε ηλικία μόλις 32 ετών, τεσσάρων μηνών και 21 ημερών. Δεν έχει υπάρξει νεότερος κόουτς στη Super League. Με κλεισμένα τα 34, δούλεψε στην αρχή της σεζόν ο Μπόρχα Χιμένεθ (21.01.1985) του Αστέρα Τρίπολης, ενώ σχεδόν 33 και μισό ήταν ο Χουάν Φεράνδο όταν τον έφερε ο Εργοτέλης το 2014, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πετράκης μαζί με τον Γιώργο Πετράκη (πρώην προπονητή του ΟΦΗ, του Εργοτέλη και του ΠΑΣ Γιάννινα) είναι πλέον οι πρώτοι τεχνικοί που έχουν σχέση πατέρα-γιου, και που έχουν διατελέσει κόουτς στην Α' Εθνική.

Βόλος (Ξηροφώτος):  Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης, Μουνίθ (80' Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90' Μπάλλας).

Λαμία (Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (85' Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (70' Αραβίδης), Δημούτσος (45' Νιάσε), Ρόμανιτς, Σασί (84' Καραμάνος).

Λαμία ΠΑΕSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ