Αθλητισμός|29.06.2020 20:46

Το Total Football σηκώνει... πρωτάθλημα στις αθλητικές εκπομπές!

Newsroom

Η πορεία πρωταθλητισμού του Total Football συνεχίζεται. Η μαχητική αθλητική εκπομπή του OPEN για ακόμη μια Κυριακή επικράτησε του ανταγωνισμού και μάλιστα με άνεση, ποντάροντας στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στις «δυνατές» απόψεις και στην εναλλαγή θεματολογίας.

Στο γενικό σύνολο, το Total Football πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση με μέσο όρο 5,6% αντί 4,1% της Αθλητικής Κυριακής της ΕΡΤ και 3,8% της Super Μπάλας Live του Mega. Στο δυναμικό/εμπορικό κοινό 18-54 το Total Football τερμάτισε επίσης πρώτο με μέσο όρο 5,3%. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Super Μπάλα Live με 3,8% και στην τρίτη η Αθλητική Κυριακή με 2,4%.

Μάλιστα, η εκπομπή του Mega μολονότι άρχισε νωρίτερα με την προσδοκία να «προλάβει» τον ανταγωνισμό και να κερδίσει πόντους στην τηλεθέαση, δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Super Μπάλα δεν μπόρεσε να περάσει μπροστά από το Total Football σε κανένα τέταρτο ακόμα και στο διάστημα που οι δύο εκπομπές έπαιζαν απέναντι, δηλαδή από τις 23.15 και μετά!

Στο γενικό σύνολο, για παράδειγμα, από τις 23.30 μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν είχε μόλις τελειώσει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής) και τα κανάλια άρχισαν να παίζουν τα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και τον σχολιασμό για το ματς της ΑΕΚ με τους Πειραιώτες, το Total Football κατέγραψε δύο τέταρτα με μέσο όρο 6,5% και 6,4%, ενώ η αντίστοιχη εκπομπή του Mega «έγραψε» στο ίδιο διάστημα 4,4% και 4%!

 

Open TVTotal Football