Αθλητισμός|01.07.2020 22:43

Live ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Newsroom

Με... τρόπαιο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Super League και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αναμετρούνται απόψε (21.00, 1/7 - PAOK TV) στο γήπεδο της Τούμπας. Δεδομένου ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο +3 μετά την επικράτηση επί του Αρη και την παράλληλη ήττα των Κιτρίνων από τον Ολυμπιακό, ενδέχεται το σημερινό ντέρμπι να παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς σε περίπτωση νίκης του, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο +6.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει για τον ΠΑΟΚ τους τραυματίες Αντρέ Βιερίνια και Δημήτρη Πέλκα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στην διάθεση του τους  Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρο Μάνταλο, Έλντερ Λόπες, Αντρέα Μπάρκα και Αντρέ Σιμόες που εξέτισαν και επιστρέφουν στην δράση. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Μιχάλης Μπακάκης.

Το παιχνίδι μεταδίδεται μέσω live streaming από το PAOK TV, ενώ λεπτό προς λεπτό μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του ντέρμπι κι από το live του ethnos.gr.

ΑΕΚlive streamingΠΑΟΚPAOK TVSuperLeague