Αθλητισμός|01.07.2020 21:19

Πρώτη νίκη για τον... ελληνικό Παναθηναϊκό στα πλέι οφ!

Newsroom

Χρειάστηκε μία έμπνευση του Δημήτρη Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός  και ένα γκολ του Κολοβέτσιου στο φινάλε για να καταβάλλει τον προβληματικό λόγω απουσιών Άρη στο ΟΑΚΑ και να πετύχει την πρώτη του νίκη με 2-0 στα πλέι οφ της Super League! O μέσος του Παναθηναϊκού έκλεψε την μπάλα από τον Ματίγια στο 41' έξω από την περιοχή, έκανε λίγα βήματα και σούταρε δυνατά για να νικήσει τον Αυστριακό Έμαν, σε ένα ματς που είχε αρκετά νεύρα και εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 50' με τον Καμπετσή, ενώ στο 58' πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καμπετσή, που όμως λανθασμένα ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR για επιθετικό φάουλ του Μακέντα στην αρχή της φάσης. Ωστόσο στο 88' από κόρνερ του Μπουζούκη, ο Κολοβέτσιος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με 14 παίκτες στην αποστολή ο Άρης!

Ο Άρης παρουσιάστηκε ελλιπής και με τεράστια προβλήματα στο ΟΑΚΑ, καθώς αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους έληξαν στις 30 Ιουνίου. Εκτός αποστολής έμειναν αναγκαστικά ο τραυματίας Σόουζα και ο τιμωρημένος Δεληζήσης. Επιπλέον, ο Σουηδός Σούντγκρεν, που δεν υπολογιζόταν σε όλο τον δεύτερο γύρο, επικαλέστηκε ενοχλήσεις πριν από τη σέντρα και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά για τον Άρη με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο πλευρών να οδηγούνται στα άκρα. Στον πάγκο έμειναν μόνον οι Κουέστα, Διαμαντόπουλος και Τσαγκαλίδης. Στο φινάλε του ημιχρόνου τραυματίστηκε και ο Ντουάρτε, που έπαθε κάκωση στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Ολλανδός αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (83' Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ (46' Ανουάρ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (65' Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (76' Αθανασακόπουλος), Καμπετσής (83' Περέα).

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Μπρούνο Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Ντουάρτε (45'+5' λ. τρ. Διαμαντόπουλος), Μπακούτσης.

ΑρηςποδόσφαιροSuperLeagueSuper League 1Παναθηναϊκός