Αθλητισμός|04.07.2020 14:16

Super League: «Καίγεται» για το τρίποντο στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Newsroom

Η ήττα στην Τούμπα από την ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ που αναζητά αντίδραση στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης», προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα. Επίσης ανέτοιμοι είναι οι Κρέσπο, Ζαμπά, ο Ντόουγκλας κι ο  Μίσιτς.

Ο ΟΦΗ καλείται να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ καθώς την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη μια ακόμη ήττα αυτή την φορά στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τον φετινό πρωταθλητή Ολυμπιακό.  Ο Γιώργος Σίμος θα στερηθεί την παρουσία των δυο κορυφαίων ακραίων του, του Σεμέδο και του Τσιλιανίδη οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Για την πρωτιά ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης διεκδικεί την νίκη που θα του φέρει την πρωτιά στην διαδικασία των πλέι άουτ(εφόσον δεν κερδίσει ο Ατρόμητος απέναντι στον Παναιτωλικό την Δευτέρα 6/7), απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Βόλο. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στους τραυματίες  Μπαράλες, Βαλιέντε και Σουάρεθ.

Ο Βόλος ταξίδεψε για την Τρίπολη με 17 παίκτες στην αποστολή του. Εκτός έμεινε ο 20χρονος αμυντικός Μάριος Τσαούσης που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό αντίχειρα υποβλήθηκε  σε χειρουργική επέμβαση, Θυμίζουμε πως ο Βόλος είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση πέντε αποχωρήσεων μετά τη λήξη των συμβολαίων τους στο τέλος Ιουνίου.

Ο αγώνας της Λαμίας με την Ξάνθη αναβλήθηκε για τη Δευτέρα (6/7) και ώρα 19.30,  καθώς  μέλος της αποστολής της Ξάνθης βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό. Αυτό ήταν και το πρώτο κρούσμα Covid-19 στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αποστολή της Ξάνθης μπήκε σε απομόνωση 48 ωρών όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Το πρόγραμμα

19.15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS1)
21.30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (NS2).

ΠΑΟΚποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕΑστέρας ΤρίποληςΟΦΗSuper League 1