Αθλητισμός
|
04.07.2020 21:13
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «λυτρώθηκε» με το πρώτο του γκολ με απευθείας φάουλ με τη Γιουβέντους
NewsroomΟ Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο το έψαχνε από το 2018 όταν και έγραψε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα σκόραρε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος και η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 4-1 της Τορίνο, κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για ένα διαδοχική χρονιά.
Οι «ασπρόμαυροι» της Ιταλίας παραμένουν στην κορυφή, με οκτώ αγώνες να απομένουν, μετρώντας 24 νίκες σε 30 αναμετρήσεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε καιρό να σκοράρει με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και το κατάφερε στο ντέρμπι της πόλης, σε μια ιστορική αναμέτρηση για τον Τζίτζι Μπουφόν, που έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Ιταλία.
Διαβάστε ακόμη
- Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
- Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
- «Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
- Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.