Αθλητισμός|05.07.2020 09:44

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, ψάχνει νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» η ΑΕΚ

Newsroom

Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το κυριακάτικο μενού της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League αλλά και μια ακόμη μάχη του Αρη με την ΑΕΚ που ενδέχεται να καθορίσει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Στις 21.30 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος αλλά παραμένει η «μητέρα των μαχών» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη οι οποίοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «αιώνιο» τους αντίπαλο για λόγους γοήτρου αλλά και για να σπάσουν το αήττητο που διατηρούν οι «ερυθρόλευκοι», θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Αγιούμπ, αλλά και τους Πούγγουρα, Χριστογέωργο που έμειναν εκτός αποστολής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μπεκ. Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν υπολογίζει τον Τσιμίκα και τον Ραντζέλοβιτς, αλλά και τους τραυματίες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Σουντανί, Χριστοδουλόπουλο.

Η αυλαία ανοίγει στις 19.15 στη Θεσσαλονίκη καθώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε μια αναμέτρηση που έγινε... συνήθεια καθώς οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου πριν από λίγες ημέρες στο ίδιο γήπεδο.

Οι «κίτρινοι» οι οποίοι θα παραταχθούν με μόλις 14 διαθέσιμους παίκτες κόντρα στην Ένωση, θα αγωνιστούν χωρίς τους Σόουζα, Σούντγκρέν και τον τραυματία Ντουάρτε. Στον αντίποδα στην διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ τέθηκε ο Δεληζήσης που εξέτισε την τιμωρία του. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, που θέλει τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στη 2η θέση και να ανοίξει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα καθώς επιστρέφει στη δράση και ο Μπακάκης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στην αποστολή.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Novasports 2)

19:15 Άρης – ΑΕΚ (Novasports 2)

ΑΕΚΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςSuperLeagueΑρης