Αθλητισμός|06.07.2020 10:50

Ο πολύπειρος και «elite» διαιτητής Σκόμινα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Newsroom

Ο πολύπειρος Σλοβένος διαιτητής, Νταμίρ Σκόμινα, είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (8/7, 21.00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Πρόκειται για μια ακόμα επιλογή elite διαιτητή σε κρίσιμο παιχνίδι των πλέι οφ. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (8/7, 21.30) και ο Κουτσιαύτης στο «Κλ. Βικελίδης» για το Άρης - Ολυμπιακός (8/7, 19.15).

Ο Σκόμινα, ο οποίος ήταν ο διαιτητής στον τελευταίο τελικό Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν αγώνες ελληνικών ομάδων: Κράσνονταρ - Ολυμπιακός (1-2), Ολυμπιακός - Μπενφίκα (1-0), ΑΕΚ - Βασλούι (3-0), Παναθηναϊκός - Ρόμα (3-2). Ο Σλοβένος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ.Τάσης και στο VAR οι κ.κ. Μανούχος, Φωτόπουλος. 

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη. Όσο για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Μένιος Κουτσιαύτης. Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάου

ποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΠΑΟΚ