Αθλητισμός|07.07.2020 12:36

NBA: «Στήθηκαν» τα γήπεδα προπόνησης- Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ έχει ξεκινήσει. Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, μετά τη μεγάλη διακοπή εξαιτίας κορονοϊού, θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου, ενώ θυμίζουμε πως στις 30 του ίδιου μήνα θα γίνει το πρώτο επίσημο τζάμπολ.

Στο Ορλάντο και πιο συγκεκριμένα στο  ESPN Wide World of Sports Complex αυτή την περίοδο επικρατεί ένας «πυρετός» προετοιμασίας ενόψει των πρώτων αφίξεων των ομάδων. Τα προπονητήρια που θα φιλοξενήσουν τις 22 ομάδες είναι σχεδόν έτοιμα ενώ το ΝΒΑ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό τους. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς, το ΝΒΑ ζήτησε από τις ομάδες να στείλουν τα δικά τους παρκέ.

Θυμίζουμε πως στις 22 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι οι Ορλάντο Μάτζικ θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τους Ντένβερ Νάγκετς, οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς τους Μπρούκλιν Νετς και οι Σακραμέντο Κινγκς τους Μαιάμι Χιτ. Στις 23 Ιουλίου θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό και οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς. 

T
T
ΟρλάντοNBAμπάσκετ