Αθλητισμός|07.07.2020 13:51

Αποφασίζει οριστικά για Σλούκα η Φενέρ- Σε αναμονή ο Ολυμπιακός, καραδοκεί και η Ρεάλ

Newsroom

Η Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως αδυνατεί να καλύψει το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα για την σεζόν 2020-21. Ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι σε συνεργασία με τον νέο προπονητή της Φενέρ, τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, συζητούν καθημερινά και συνεργάζονται  με στόχο την δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού ρόστερ.

Ο Κώστας Σλούκας θα αποτελούσε μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης όμως το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ περίπου που αντιστοιχεί στις αποδοχές του, κρίνεται μάλλον απαγορευτικό για την τουρκική ομάδα σε μια περίοδο που έχει ανακοινωθεί πως η Φενέρ μπαίνει σε μια φάση οικονομικού... συμμαζέματος.

Σε περίπτωση που επίσημα η Φενέρ δηλώσει στην πλευρά του αθλητή την αδυναμία της να καλύψει το συμβόλαιό του ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα κληθεί να λάβει αποφάσεις για το μέλλον του. Το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τουρκία με μειωμένες αποδοχές δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός φρόντισε να εκφράσει από νωρίς το ενδιαφέρον του καταθέτοντας μια δελεαστική προσφορά. Οι δυο πλευρές (Ολυμπιακός και Σλούκας) βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ σε οριστική συμφωνία.  

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ επιστρέφει σύμφωνα, με τη «Marca», για τον Σλούκα καθώς το σενάριο που θέλει τον Φακούντο Καμπάτσο να συζητάει προτάσεις από το ΝΒΑ (Ντένβερ Νάγκετς, Ντιτρόιτ Πίστονς) επανήλθε στο προσκήνιο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Ρεάλ κατέθεσε πρόταση στον Σλούκα.

T
Ρεαλ ΜαδρίτηςΟλυμπιακόςμπάσκετΚώστας ΣλούκαςΦενέρμπαχτσε