Αθλητισμός|07.07.2020 17:54

CAS: Απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού για κατάθεση νέου υπομνήματος

Newsroom

Το CAS, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που κράτησε για περίπου 11 ώρες, τη Δευτέρα (6/7) εξέτασε από κάθε πτυχή την υπόθεση για τη φερόμενη πολυϊδιοκτησία μετά τις προσφυγές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και απομένει να εκδώσει την απόφασή του, κατά τις εκτιμήσεις, πριν από την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας, ο Ολυμπιακός θέλοντας να κερδίσει χρόνο -αλλά και ενδεχομένως να... καλύψει και κάποια κενά- ζήτησε να καταθέσει και συμπληρωματικό υπόμνημα σε μια προσπάθεια για να... δευτερολογήσει. Ωστόσο το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, που εδρεύει στη Λωζάνη, απέρριψε το αίτημα των «ερυθρόλευκων», ενημερώνοντας εγγράφως και επίσημα τις εμπλεκόμενες πλευρές για την απόφασή του.

Το προηγούμενο διάστημα το CAS είχε λάβει τους σχετικούς φακέλους και από τις δυο πλευρές με στοιχεία για την υπόθεση. Και με βάση αυτούς τους φακέλους πραγματοποιήθηκε η ακροαματική διαδικασία με την ενδελεχή εξέταση κάθε πλευράς στην υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας. Ηταν η πρώτη φορά που η υπόθεση εξετάστηκε στην ουσία της από ένα ανεξάρτητο διεθνές δικαστήριο, κάτι που δίνει ελπίδα στον ΠΑΟΚ για δικαίωση, για αποκάλυψη της αλήθειας και για ολική κατάρρευση μιας σκευωρίας.

ΠΑΟΚποδόσφαιροCASΟλυμπιακός