Αθλητισμός|10.07.2020 16:37

Οριστικά στη Ριζούπολη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Newsroom

Οριστική είναι η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Ριζούπολης, στις 26 Ιουλίου. Αυτό προέκυψε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στη διάρκεια της οποίας έγινε και η ψηφοφορία για τον ορισμό της έδρας του τελευταίου αγώνα της σεζόν 2019-2020.

Στην ψηφοφορία καταγράφηκαν 12 ψήφοι υπέρ της Ριζούπολης, 4 παρών (από τους Λ. Μπουτσικάρη, Μ. Γκαγκάτση, Β. Ασλανίδη και Β. Γραμμένο), με τη μοναδική αρνητική ψήφο να είναι αυτή του κ. Αγραφιώτη, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» αντιπρότεινε στην Επιτροπή Κυπέλλου ως υποψήφιες έδρες το «Γ. Καραϊσκάκης», το «Κλ. Βικελίδης» και το Παγκρήτιο στάδιο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο Ολυμπιακός διέρρευσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των  μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που ψήφισαν υπέρ της λύσης της Ριζούπολης κάνοντας λόγο για «δόλια επιλογή γηπέδου» ενώ επεσήμαναν πως θα κινηθούν και κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του τελικού.

ποδόσφαιροΡιζούποληΟλυμπιακόςΑΕΚΚύπελλο Ελλάδας