Αθλητισμός|20.12.2018 08:47

NBA: Αντετοκούνμπο λαμπρός οδηγεί τους Μπακς! (vid)

Newsroom

Το νέο θύμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ακούει στο όνομα Πέλικανς. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης υποκλίθηκε με τη σειρά της στην ανωτερότητα της «παρέας» του «Greek Freak» με την εντυπωσιακή πορεία του Μιλγουόκι προς τα πλέι οφς να συνεχίζεται.

Τα «ελάφια» επικράτησαν με 123-115 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει στους 25 πόντους! Το Μιλγουόκι έχει τρελάνει κόσμο φέτος, καθώς πηγαίνει από νίκη σε νίκη και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ανατολής, έχοντας μάλιστα καλύτερο ρεκόρ απ' όλες τις ομάδες της Δύσης (21-9) πλην των Νάγκετς!

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι στο Μιλγουόκι με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα προβάδισμα 10 πόντους και τους φιλοξενούμενους όχι απλά να τους φτάνουν, αλλά να παίρνουν με την σειρά τους κεφάλι. Στο φινάλε όμως, οι Μπακς ήταν ψύχραιμοι, έβαλαν τα καλάθια που χρειάζονταν και νίκησαν, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Ελληνα άσο με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Τον «Greek Freak» ακολούθησαν οι Μπρόγκντον με 16 και Μίντλετον με 14. Για τους ηττημένους ο Ντέιβις είχε 27, ο Χολιντέι 25 και ο Μίλερ 20.

NBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακς