Αθλητισμός|09.07.2020 18:32
Μιλουτίνοφ και «Helsinki» απολαμβάνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα
NewsroomΔυο συμπατριώτες και καλοί φίλοι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κι ο Ντάρκο Πέριτς που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του στην διάσημη τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel», στην οποία υποδήθηκε τον «Helsinki»,συναντήθηκαν και απόλαυσαν κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο τον καφέ τους σε μαγαζί της παραλιακής στην Αθήνα.
Ο Μιλουτίνοφ μπορεί να έχει πάρει μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ όμως δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα στην οποία πάντα περνάει ένα μέρος των διακοπών του. Ο ηθοποιός Ντάρκο Πέριτς που ως γνωστό είναι «fan» του μπάσκετ, επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο την χώρα μας. Στην παρέα τους βρέθηκε κι ο Γιάννης Αθηναίου.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς