Αθλητισμός|10.07.2020 20:29

Γ. Σαββίδης: «Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ, απολογηθείτε κ. Αυγενάκη»

Newsroom

Το CAS δικαίωσε τον ΠΑΟΚ αποφασίζοντας την επιστροφή των επτά βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί σημειώνοντας παράλληλα πως η υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας θα πρέπει να δικαστεί στην ουσία της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της Ε.Ε.Α.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης σχολιάζοντας την απόφαση του CAS στο instagram έκανε λόγο για τη «μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ», για αξιοπρέπεια και τιμή «έννοιες αντίθετες με το κόκκινο σωματείο», ενώ ζήτησε και από τον Λευτέρη Αυγενάκη να απολογηθεί. 

Εγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο post που έκανε στο instagram: «Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή απόφαση. Σημασία δεν έχουν οι τίτλοι, τα γκολ, οι νίκες... Σημασία έχει η αξιοπρέπεια και η τιμή, έννοιες αντίθετες με το κόκκινο σωματείο! Καλημέρα στον πιο περήφανο λαό του πλανήτη. ΥΓ. Όπως είπε και ο Ιβάν, “δεν θα πουλήσω ποτέ την τιμή μου ακόμη και για όλο το χρυσάφι του κόσμου”».

Αργότερα, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, έγραψε: «Κύριε Αυγενάκη δυστυχώς δεν έφταναν οι κουμπαριές και οι αλχημείες στην ΕΕΑ! Ζητώ να απολογηθείτε δημόσια για όλο αυτό που στήσατε, στον λαό του ΠΑΟΚ».

CASΠΑΟΚΓιώργος ΣαββίδηςΛευτέρης Αυγενάκηςποδόσφαιρο