Αθλητισμός|11.07.2020 21:32

Ιστορικό διπλό για Παναιτωλικό - Νίκησε 2-0 στη Νέα Σμύρνη και παραμένει Super League!

Newsroom

Ο Παναιτωλικός έριξε τη βόμβα της αγωνιστικής στα πλέι άουτ, νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και δεδομένου ότι δεν θα γίνουν αγώνες μπαράζ του 13ου της Super League 1 με τον 2ο της Super League 2, επειδή η δεύτερη κατηγορία έχει διακοπεί, πανηγυρίζει ήδη την παραμονή του στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε!

Παρά το ψυχολογικό πλεονέκτημα του Πανιωνίου, που είχε κάνει την υπέρβαση στα πλέι άουτ, η ομάδα του Μάκη Χάβου προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαϊροβιτς στο 40' (χέρι του Ευαγγέλου) και στο 49' έκανε και το 2-0 με συρτό σουτ του Τζανακάκη, μετά από εξαιρετική ενέργεια των Ντίας, Ρόσα.

Η ομάδα του Αγρινίου θα είναι και τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Πανιώνιος θα παίξει νέο τελικό κόντρα στον Ατρόμητο, θα πρέπει όμως να στραβοπατήσει και η Ξάνθη στην Λάρισα για να μην υποβιβαστεί.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας (46' Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης (46' Άρτσε), Παπανικολάου (52' Aραμπούλι), Τσιλούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Πάρρας, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης, Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο, Μπαίροβιτς (63' Τσιγγάρας), Ντουάρτε, Ρόσα, Ντίας.

ΠανιώνιοςSuperLeagueποδόσφαιροΠαναιτωλικόςSuperLeague1