Θλίψη στον Άρη:Απέβιωσε ο Αργεντίνος πρώην παίκτης της ομάδας Σέρχιο Γκονζάλες
NewsroomΟ Σέρτζιο Νέλσον Γκονζάλες, ο πρώτος Αργεντινός παίκτης στην Ιστορία του Άρη έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ της Αργεντινής ύπεστη καρδιακή προσβολή ενώ έκανε τζόκινγκ σε πάρκο στην πόλη Κόρδοβα! Ο Γκονζάλες έπαιξε στον Άρη (είχε έρθει ως δανεικός από την βελγική Αντβέρπ) την σεζόν 1987-88, μετρώντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ.
Είχε βρεθεί πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο δίνοντας το «παρών» στο δραματικό παιχνίδι ρεβάνς με την Μόλντε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ΠΑΕ Άρης τον τίμησε στο περιθώριο του συγκεκριμένου αγώνα προσφέροντας του μια φανέλα με το Νο. 10. Ο Γκονζάλες ήταν γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1961 στην Κόρδοβα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στη βελγική Αντβέρπ, αγωνίστηκε από το 1984 έως το 1990.
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω των social media ο καλός του φίλος στη Θεσσαλονίκη, Θωμάς Παππάς.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου με μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο - 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης