Αθλητισμός|15.07.2020 15:36

«Τελικός» δεύτερης θέσης για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Η 9η αγωνιστική των πλέι οφ περιλαμβάνει τον «τελικό» της δεύτερης θέσης, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο (21.30), στο μοναδικό παιχνίδι με βαθμολογικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Οι δυο Δικέφαλοι δίνουν τη δική τους «μάχη» για το εισιτήριων της προκριματικής φάσης του Champions League, αρχής γενομένης από το νοκ άουτ παιχνίδι στις 25-26 Αυγούστου. Στις αναμετρήσεις που ξεκινούν στις 19.15, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (Novasports 3) και ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό (Novasports 2).

Ο Άρης αντιμετωπίζει εδώ και καιρό αρκετά προβλήματα λόγω αποχωρήσεων παικτών με λήξη συμβολαίου, ενώ παρόμοιο θέμα τέθηκε και για τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με τραυματισμούς, με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται με αρκετά παιδιά από τις Κ19.

Στο Ηράκλειο, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με αλλαγές, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προφυλάσσει αρκετούς πρωτοκλασάτους (Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε και Καμαρά) τους οποίους αποφάσισε να δώσει ένα ματς την εβδομάδα, καθώς μετά από αυτό της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, θα επανεμφανιστούν στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ, στο φινάλε των πλέι οφ και στον τελικό του κυπέλλου.

Στο Ολυμπιακό στάδιο, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει όντας στο +3 από την ΑΕΚ και θέλει να αποφύγει την ήττα ώστε είτε να τελειώσει την υπόθεση (με νίκη) είτε να θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική (με ισοπαλία). Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη και τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει δεύτερη. Για την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Χρήστο Αλμπάνη να προπονείται και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Για τον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα είδε τον Κάρολ Σφιντέρσκι να προπονείται κανονικά, όχι όμως και τον Ίνγκι Ίνγκασον, που συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Στη λίστα των απόντων βρίσκεται οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Δημήτρης Πέλκας, Λάζαρος Λάμπρου, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιόσιπ Μίσιτς.

ποδόσφαιροSuperLeague