Ηττα-σοκ του Παναθηναϊκού από τον... Σάρας στο ΟΑΚΑ
NewsroomΟι παραδόσεις υπάρχουν πάντα για να «σπάνε» και στο ΟΑΚΑ συνέβη ακριβώς αυτό. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν κακός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, παρουσιάστηκε νωθρός κυρίως στο πρώτο μέρος και η Ζαλγκίρις έφυγε με το διπλό (87-83) μετά από 10 ήττες!
Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν συγκεντρωμένη και «διαβασμένη», δεν φοβήθηκε όταν οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, επιβίωσε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης και φεύγει από την Αθήνα με μία πολύ σημαντική νίκη. Για να συμβεί πάντως αυτό, οι πρωταθλητές Λιθουανίας χρειάστηκαν την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου μέρος ως... «οδηγό».
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ήταν καλός και η Ζαλγκίρις προηγήθηκε με 11 (33-44) στο ημίχρονο, κάτι που ουσιαστικά την... κράτησε στο ματς όταν οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» κυνήγησαν τη νίκη και έφεραν το ματς στη παράταση, όμως στα κρίσιμα λεπτά η Ζαλγκίρις ήταν ανώτερη και πιο ψύχραιμη, φτάνοντας στη νίκη. Πλέον, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπεσε στο 2-2, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχει και η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Πηγή: sdna.gr
- Τα ηχηρά μηνύματα Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη: «Η Κύπρος δεν θα μείνει ποτέ μόνη» - «Ειρηνική η δράση μας»
- Πέθανε καθηγήτρια μετά από εγκεφαλικό στη Θεσσαλονίκη - Οι καταγγελίες για bullying και το ξέσπασμα του συντρόφου της
- Το πείραγμα που κατέληξε σε τραγωδία - Καθηγητής στις ΗΠΑ σκοτώθηκε από μαθητές που του έκαναν φάρσα
- Τι μαγείρευαν στη Λίθινη Εποχή οι Ευρωπαίοι κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες; Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα