Αθλητισμός|15.07.2020 21:30

Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο

Newsroom

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 1-3. Οι «ερυθρόλευκοι» με σύνθεση που δεν θα ξαναδούμε, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε πλειάδα αναπληρωματικών, έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο ΟΦΗ έκανε «πασίγιο» στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στη διάρκεια του αγώνα οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βάλουν εμπόδια στους «ερυθρόλευκους», που προηγήθηκαν στο 10' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Φορτούνη, έπειτα από παράβαση που καταλόγισε ο διαιτητής Βάτσιος σε μαρκάρισμα του Γιώργου Κουτρουμπή στον Χασάν. Στο 25' ο Χασάν ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα. Στο 28' ήρθε το 0-2, με τον Ραντζέλοβιτς να παίρνει την πάσα από τον Καφού, να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και με σουτ να νικά τον Γουάιλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι στο 52' με το μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη, που είδε εκτός εστίας τον κίπερ του ΟΦΗ, και στο 61' ήρθε το 0-3, με τον Αραμπί να βγάζει ασίστ στον Φορτούνη και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να σκοράρει. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Δεληγιαννίδη να μειώνει στο 95' σε 1-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΟΦΗ: Γουάιλι, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Γιαννούλης), Κοροβέσης, Βίκτορ (80' Νάστος), Σακόρ (46' Βαζ), Στάικος (71' Σουρνάκης), Ναμπί (85' Μπράουν), Νοικοκυράκης.

Ολυμπιακός: Αλέν (87' Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (87' Μαρτίνης), Μπουχαλάκης, Καφού, Λοβέρα (87' Σουρλής), Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Χασάν (25' Ελ Αραμπί, 80' Μπρούνο).

ποδόσφαιροΟΦΗSuperLeagueΟλυμπιακός