Αθλητισμός|15.07.2020 23:58

«Όρθιος» ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, «αγκάλιασε» την δεύτερη θέση

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος (χάνοντας στο φινάλε ευκαιρίες για να νικήσει) στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, και έχει στα χέρια του το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Το τελικό 0-0 σημαίνει πως το μόνο σενάριο που δίνει στην ΑΕΚ την δεύτερη θέση είναι νίκη της στο «Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, και ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, με κινητήριους μοχλούς τους Λόπες, Μάνταλο και Λιβάγια. Ο Λόπες προσπαθούσε να παίξει στην πλάτη του ανεβασμένου Ροντρίγκο. Ο ΠΑΟΚ είχε μικρές αποστάσεις στις γραμμές του και όποτε ανακτούσε την κατοχή, έψαχνε τρόπο να εκδηλώσει επίθεση.

Στο 14' καταγράφηκε μια σπουδαία επέμβαση Πασχαλάκη σε σουτ του Μάνταλου. Στο 31' ο Ακπομ σκόραρε αλλά ο διαιτητής Μακέλι είδε φάουλ στην προσπάθεια του Άγγλου να πάρει καλύτερη θέση από τον Οικονόμου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επιθετικά αλλά σύντομα καταλάγιασε, με την ΑΕΚ να έχει κατοχή αλλά και πάλι να μη μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Στο 86΄ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Στοχ. Στο 91' ο Πασχλάκης έδιωξε σε κόρνερ την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέρντε.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (48' Βέρντε), Σβάρνας, Παουλίνιο, Μάνταλος, Σιμόες (76' Αραούχο), Κρίσιτσιτς, Λόπες, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (74' Λημνιός), Τζόλης (74' Στοχ), Άκπομ (66' Σφιντέρσκι)

T

ΠΑΟΚSuperLeagueΑΕΚ