Αθλητισμός|20.12.2018 15:51

Τομ Παπαδόπουλος: Ήρθα για να μείνω για να πάω τον Ηρακλή ψηλά

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Δυναμική εμφάνιση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσω συνέντευξης Τύπου ενώπιον των φιλάθλων της ομάδας του και μίλησε για τους στόχους, το όραμά του, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ομογενής παράγοντας, που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ έθιξε το πρόβλημα των παλαιών χρεών και τον κίνδυνο με το μπλοκάρισμα των λογαριασμών της ΠΑΕ, καθώς ο Ηρακλής πληρώνει κανονικά όλες τις υποχρεώσεις, αλλά δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα άπλωσε το χέρι στην Πολιτεία και ζήτησε να τηρήσει τις υποσχέσεις, ενώ δεσμεύτηκε για ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος για να προλάβει την άνοδο.

«Ο Ηρακλής είναι αυτό που θέλω να κάνω. Μου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Μία ελληνική ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες. Δεν θέλω 5 Έλληνες και 35 ξένους. Θέλω οι γονείς να ξέρουν ότι μία μέρα θα παίξουν στην πρώτη ομάδα τα παιδιά τους. Θέλω μία καθαρότατη ελληνική ομάδα. Για αυτό ήρθα. Γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο. Μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι γιατί ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα», σχολίασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της ανόδου. Έχουμε 26 παίκτες, θα φέρουμε άλλους 5-6. Δεν ήρθα για να φύγω ούτε του χρόνου, ούτε σε δύο χρόνια. Έχω ένα όραμα και δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω. Δεν έχω μάθει να χάνω και θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ο μόνος τρόπος να το αφήσω είναι αν δεν μπορέσει να με υποστηρίξει η πολιτεία όπως υποσχέθηκε. Θα περιμένω μέχρι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Εάν αυτό δεν γίνει θα δείτε έναν άλλο άνθρωπο. Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν», σημείωσε.

Ο στενός του συνεργάτης Στάθης Καραντώνης, συμπλήρωσε: «Έχουμε την πολύτιμη συμβολή και συμβουλή του κ. Βασιλειάδη. Όπως και την αμέριστη συμπαράσταση της κ. Νοτοπούλου και του κ. Τσακαλώτου. Είμαστε κοντά στην πηγή και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει τελειώσει το θέμα. Έχουμε τη συμπαράσταση τεσσάρων υπουργείων και πιστεύω να λυθεί».

Τομ ΠαπαδόπουλοςΗρακλής