Αθλητισμός|16.07.2020 15:24

Στην Στουτγκάρδη μέσω... Αρσεναλ ο Ντίνος Μαυροπάνος

Newsroom

Στην Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίνος Μαυροπάνος. Η Άρσεναλ αποφάσισε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον 22χρονο διεθνή στόπερ και ακολούθως τον παραχώρησε ως δανεικό για έναν χρόνο στην νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία ομάδα της Στουτγκάρδης. «Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο στόχος μου είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με καλές εμφανίσεις και να συμβάλλω σε μια πετυχημένη σεζόν με την Στουτγκάρδη», δήλωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που πήρε την φανέλα με το νούμερο «5».

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης Σβεν Μίσλιντατ από την πλευρά του είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε για μια σεζόν τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο από την Άρσεναλ. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας από τη συνύπαρξη μας στην Άρσεναλ και παρακολουθούσα την εξέλιξη του για μεγάλο διάστημα.

Ο Κωνσταντίνος είναι δυνατός στα τάκλιν, ταχύς, φιλόδοξος με ικανότητες που ταιριάζουν σε μας». Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στην Άρσεναλ από το καλοκαίρι του 2018. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 έπαιξε ξανά ως δανεικός στην Νυρεμβέργη. Η Στουτγκάρδη έγραψε στα ελληνικά σε post που ανέβασε για την μεταγραφή του Μαυροπάνου :«Καλωσόρισες Ντίνο».

T
T

Ντίνος ΜαυροπάνοςΣτουτγκάρδηΑρσεναλποδόσφαιρο