Αθλητισμός|19.07.2020 13:31

Αυλαία στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ φαβορί για τη δεύτερη θέση

Newsroom

Η αυλαία της φετινής Super League πέφτει σήμερα το βράδυ, 19 Ιουλίου, στις 20:00 με τη διεξαγωγή των τριών αγώνων της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Στο «Καραϊσκάκης» θα γίνει η απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να θέλει τη νίκη αλλά ταυτόχρονα και νίκη του Άρη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ για να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη δεύτερη θέση, καθώς σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό αποτελεσμάτων ο ΠΑΟΚ μένει δεύτερος. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός, στο τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της ομάδας, υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Στο Φάληρο (20:00, Novasports 1), Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούονται για τέταρτη αλλά όχι και τελευταία φορά μέσα στη σεζόν, καθώς θα ακολουθήσει η μεταξύ τους αναμέτρηση στον τελικό του κυπέλλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει λίγο πριν την αναμέτρηση την 20άδα. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Μαρτίνης, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπέλιτς, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί. Για την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει στη διάθεσή του, πλην του Γαλανόπουλου, τους Λόπες και Τσιγκρίνσκι. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Στην Τούμπα (20:00, PAOK TV), ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη ως γηπεδούχος επί του Άρη έπειτα από 6,5 χρόνια (!) καθώς τα τελευταία τρία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες με γηπεδούχο τον «Δικέφαλο του Βορρά» έληξαν ισόπαλα. Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε στην αποστολή τον 16χρονο επιθετικό, Γιώργο Κούτσια, που αν αγωνιστεί θα γίνει ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, σπάζοντας το ρεκόρ του Απόστολου Τσουρέλα, ενώ αν σκοράρει θα γίνει ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που θα το έχει πετύχει, σπάζοντας το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρα, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλη και Κούτσια. Ο Μίκαελ Ένινγκ από την πλευρά του δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Στο ΟΑΚΑ (20:00, Novasports 2), ο κύκλος του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού κλείνει με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Έλληνας τεχνικός έχει γεμίσει την αποστολή με παίκτες της Κ19. Σε αυτή βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελτν, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Κολοβος, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής. Για τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:  Γουάλι, Σηφάκη, Κουτρουμπή, Γιαννούλη, Βαφέα, Περδίκη, Μπράουν, Δεληγιαννίδη, Κοροβέση, Στάικο, Μίγγο, Νέιρα, Σουρνάκη, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκη, Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΟΚSuperLeagueΟλυμπιακόςΑΕΚΑρης