Αθλητισμός|20.12.2018 20:16

Καρυπίδης: Κομμένη η άδεια, βαρύ πρόστιμο και ξεσκαρτάρισμα!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η πρώτη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρου Καρυπίδη για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο ήταν άμεση. Με απόφασή του, θα επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, που θα τους ανακοινωθεί αύριο. Παράλληλα, όμως, αποφασίστηκε να κοπεί σε όλους η άδεια των Χριστουγέννων. Ο Αρης έχει σχεδόν 25 μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, αλλά με απόφαση του Καρυπίδη, θα μείνουν όλοι στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Από αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα από δω και πέρα. Aυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτό που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους», δήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, που αργά το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του Αρη Σάββα Παντελίδη και τον τεχνικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο

Παίρνει σκούπα…

Οι αλλαγές στον Αρη θα είναι πολλές σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τα γραφεία της Αλκμήνης.
Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, έπειτα από την τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα αναμένεται να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές, που η απομάκρυνσή τους θα θεωρηθεί έκπληξη!

Θόδωρος ΚαρυπίδηςΠΑΕ Άρης