Αθλητισμός|21.07.2020 19:34

Πογιάτος: «Αυτή είναι η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία - Στόχος το μάξιμουμ»

Newsroom

Για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, τους στόχους του για τον Παναθηναϊκό και το όραμα για ποδόσφαιρο κυριαρχίας μίλησε ο Ντάνι Πογιάτος, ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έχοντας προϋπηρεσία στην Κ18 της Ρεάλ Μαδρίτης, στην Εθνική Νέων της Καταλονίας, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ), στις Ακαδημίες της Εσπανιόλ αλλά και της Εθνικής Μπαχρέιν, ανέλυσε το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό και έθεσε υψηλούς στόχους, καθώς δήλωσε πως «οι απαιτήσεις θα είναι στο μάξιμουμ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιάτος: «Για μένα η φιλοσοφία με την οποία αισθάνομαι πιο άνετα είναι αυτή της κυριαρχίας του παιχνιδιού, της κατοχής της μπάλας. Καταλαβαίνουμε ότι αν είμαστε ικανοί να κρατήσουμε τη θέση μας και να ελέγχουμε το παιχνίδι, θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες να φτάσουμε τον στόχο μας. Πάντοτε είχε τη φιλοσοφία με νοοτροπία του νικητή, του κυρίαρχου! Πάνω απ' όλα προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους να πάνε ψηλότερα, διότι στο τέλος ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται εργαλεία για να δείξει το ταλέντο που διαθέτει», είπε μεταξύ άλλων, ενώ μίλησε ακόμη και για πρωτάθλημα: 

«Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός λογικά πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα! Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα απαιτήσουμε το μάξιμουμ σαν επιτελείο και θα το μεταφέρουμε στους παίκτες. Θα μπορούσαμε να διακινδυνεύσουμε και να πούμε στον κόσμο ότι θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Αυτό όμως θα ήταν άδικο για τον κόσμο μας. Να μην υπάρχει όμως η παραμικρή αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει να δώσει τη μάχη και να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε αγώνα! Οι στόχοι μας είναι να φτάσουμε στο μάξιμουμ: Στην Ευρώπη, στο Πρωτάθλημα, σε οτιδήποτε! Θα δώσουμε την μάχη για τα πάντα! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό».

Δείτε το βίντεο:

ΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΝτάνι ΠογιάτοςSuperLeague