Αθλητισμός|21.07.2020 22:51

ΝΒΑ: Όλα έτοιμα στη «φούσκα» του Ορλάντο για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια

Newsroom

Τα πάντα είναι έτοιμα στο Ορλάντο και συγκεκριμένα στη περιβόητη φούσκα του ESPN Wide World of Sports Complex που θα φιλοξενήσει χωρίς θεατές τους υπόλοιπους αγώνες του ΝΒΑ, για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κεντρικό κλειστό γήπεδο, αλλά και στους επιμέρους αγωνιστικούς χώρους που θα στηρίξουν την προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς προβλήματα. Το ΝΒΑ προσπαθεί να περάσει μηνύματα κατά του ρατσισμού με το σύνθημα «BLACK LIVES MATTER», που ξεχωρίζει στο γήπεδο ενώ επισημαίνει με κάθε τρόπο πως είναι ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι με τις νέες συνθήκες.

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, μετά τη μεγάλη διακοπή εξαιτίας κορονοϊού, θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου ενώ στις 30 Iουλίου θα γίνει το πρώτο επίσημο τζάμπολ. Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι οι Ορλάντο Μάτζικ θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τους Ντένβερ Νάγκετς, οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς τους Μπρούκλιν Νετς και οι Σακραμέντο Κινγκς τους Μαιάμι Χιτ. Στις 23 Ιουλίου θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς

Δείτε σε βίντεο την εικόνα των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών:

T
T
T

NBAμπάσκετΟρλάντο