Αθλητισμός|23.07.2020 17:27

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Γκρίφιν, ανανέωσε Μαργαρίτη, συμφώνησε με Παπαντωνίου

Newsroom

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη δημιουργία του ρόστερ της για τη σεζόν 2020 - 2021. Ο Δικέφαλος του Βορρά έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, άλλαξε διοίκηση με τον επιχειρηματία, Θανάση Χατζόπουλο, να λαμβάνει θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αναλαμβάνοντας επιτελικό ρόλο στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Μάλκομ Γκρίφιν ενός παίκτη με μεγάλη εμπειρία στη Basket League, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού. Σε 11 παιχνίδια πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, είχε 9,6 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Έχει, επίσης, φορέσει τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό του, Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος θα παραμείνει για 9η χρονιά στον Δικέφαλο, καθώς είχε έρθει για πρώτη φορά στην ομάδα το καλοκαίρι του 2012. Η ομάδα του Κώστα Μέξα τα έχει βρει, επίσης, σχεδόν σε όλα με τον Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λάρισα ενώ στο παρελθόν (2017-2018) είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα και από τον ΠΑΟΚ.

Ψηλά στις προτιμήσεις του Κώστα Μέξα βρίσκεται, επίσης, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ένας άλλος Έλληνας, ο Κώστας Βασιλειάδης απάντησε αρνητικά στην αρχική πρόταση που του κατατέθηκε από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για την επίτευξη διακανονισμών με πρώην παίκτες της ομάδας (Χάτσερ, Κρουμπάλι κ.α.).

ΠΑΟΚμπάσκετBasket League