Αθλητισμός|23.07.2020 23:21

Σλούκας: «Η Φενέρμπαχτσε έδειξε κατανόηση στο αίτημά μου»

Newsroom

Ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το «διαζύγιο» με τη Φενέρμπαχτσε, έσπευσε να ευχαριστήσει την τουρκική ομάδα και τόνισε πως οι ιθύνοντες της ομάδας της γειτονικής χώρας έδειξαν κατανόηση στο αίτημά του να αποχωρήσει, για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Πλέον η απόκτησή του από τους Πειραιώτες είναι ζήτημα χρόνου. 

«Ήταν μία σκληρή απόφαση που έπρεπε να πάρω, όπως όλες οι αποφάσεις ζωής. Μεγάλα ως άνδρας, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αυτά τα πέντε χρόνια μαζί με εσάς, το προσωπικό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς. Επιτρέψτε μου να αποκαλώ ολόκληρη τη Φενέρμπαχτσε οικογένειά μου για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αναμνήσεις, τρόπαια, δύσκολες βραδιές, χαρούμενο πρωινά, αξέχαστες στιγμές, που κρατάω μέσα μου για πάντα» έγραψε στο Instagram ο Έλληνας γκαρντ. 

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλους εσάς και για όσα μου δώσατε κάθε μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κύριο Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο, κύριο Σεμίχ Οζσόι και τον GM, κύριο Μαρουίτσιο Γκεραρντίνι, για την κατανόηση στο αίτημά μου. Ελπίζω πως η αφοσίωση και ο σεβασμός μου προς το κλαμπ αφήνει σε όλους ένα χαμόγελο σε αυτό το δύσκολ αντίο...» πρόσθεσε ο Κώστας Σλούκας.

ΦενέρμπαχτσεΟλυμπιακόςΚώστας Σλούκας