Αθλητισμός|21.12.2018 14:26

Τζήλος στο Open TV: «Θα μιλήσω όταν σταθώ στα πόδια μου» (vid)

Newsroom

Ο Θανάσης Τζήλος, αρχίζει και συνέρχεται από την επίθεση των τραμπούκων, που τον έστειλαν στο νοσοκομείο, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα ότι όσοι κινούνται στο σκοτάδι, δεν τρομάζουν τον ίδιο και την ελληνική διαιτησία.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Open TV, ο Θεσσαλός ρέφερι, τόνισε ότι «μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του. «Δεν θα ήθελα να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, για να μην νομίζουν ότι κέρδισαν» λέει ο Θανάσης Τζήλος, που είναι αποφασισμένος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει.

Οι Αρχές, έχουν πάρει κατάθεση από τον 35χρονο διεθνή διαιτητή, ο οποίος δίνει και συμπληρωματικές καταθέσεις, που συνθέτουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Μιλώντας μεταξύ άλλων και στο περιβάλλον του, αλλά και σε στελέχη της ΕΠΣ Λάρισας τόνιζε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τη διαιτησία, αλλά κι ότι θα προσπαθήσει να προλάβει τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών στο σεμινάριο που θα γίνει 30/1-1/2.

διαιτητέςSuper League 1Θανάσης ΤζήλοςΕΠΟ