Αθλητισμός|24.07.2020 17:15

Αντετοκούνμπο: «Μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όλα έμοιαζαν και πάλι φυσιολογικά»

Newsroom

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο φιλικό των Μιλγουόκι Μπακς στη «φούσκα» του Ορλάντο, μετά την πανδημία και μέτρησε 22 πόντους, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 21 μόλις λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ομάδας του με 113-92 κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Γιάννης δείχνει να εστιάζει μόνο στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε ικανοποιημένος για το πρώτο παιχνίδι, τόνισε όμως πως τα πρώτα λεπτά ήταν παράξενα. «Όλοι ήμασταν χαρούμενοι που παίξαμε. Είχαμε κάποια θεματάκια, νιώθαμε τα πόδια μας βαριά, οι κινήσεις μας ήταν αργές, αλλά στο τέλος παίξαμε. Κάναμε καλή δουλειά. Λίγο στην αρχή δεν έμοιαζε φυσιολογικό το παιχνίδι, γιατί πήγα στην γραμμή για βολές και υπήρχε ησυχία! Στο τέλος, όμως, σκέφτεσαι τις σωστές κινήσεις, για να βοηθήσεις την ομάδα σου και να ακούς τον προπονητή σου», είπε ο «Greek Freak» και πρόσθεσε:

«Μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όλα έμοιαζαν και πάλι φυσιολογικά.Εκτός από την έναρξη του παιχνιδιού, όλα μετά έμοιαζαν φυσιολογικά. Μπήκαμε σε κλίμα κανονικής περιόδου. Ήθελα να ξαναβρω τη φόρμα μου. Πιστεύω στην τεχνική μου, δούλεψα πολύ αυτούς τους μήνες και νομίζω πως είμαι καλά. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτά τα φιλικά θα είμαστε καλύτεροι. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

ΟρλάντοΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΝΒΑ