Αθλητισμός|25.07.2020 20:37

Στη Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας ο Δημήτρης Ιτούδης

Newsroom

Την Μονή της Μεγίστης Λαύρας στο Άγιον Όρος επισκέφθηκε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, που βρήκε χρόνο για σύντομες διακοπές στην Ελλάδα, έπειτα από την διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορονοϊού. Αυτή ήταν η πρώτη φορά για τον Έλληνα τεχνικό που επισκέπτεται το Περιβόλι της Παναγίας, ενώ επισκέφθηκε ακόμη και την Ιερά Μονή Ιβήρων, την Ιερά Σκήτη του Προφήτη Ηλία και την Ι.Μ. Αγίου Παντελεήμονος (Ρωσικό Μοναστήρι).

O τεχνικός της ΤΣΣΚΑ έδωσε ένα αναμνηστικό της ρωσικής ομάδας στον ιερομόναχο Πατέρα Γεώργιο, ενώ τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε η ΤΣΣΚΑ στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ακόλουθο σχόλιο: «Ο προπονητής μας, Δημήτρης Ιτούδης, προσκλήθηκε στη διάσημη μονή της Αγίας Λαύρας κι άφησε ένα σουβενίρ από τον ίδιο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Ο έμπειρος τεχνικός, που πριν από λίγες μέρες συμμετείχε στο εξαιρετικό video-debate της Euroleague για την κορυφαία ομάδα της χρονιάς, στη σεζόν που διακόπηκε άδοξα λόγω κορονοϊού, θα ηγηθεί και πάλι της προσπάθειας της ΤΣΣΚΑ για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. 

T

Δημήτρης ΙτούδηςΆγιο ΌροςμπάσκετEuroleagueΤΣΣΚΑ Μόσχας