Αθλητισμός
|
25.07.2020 21:13
Κέρδισε το Κύπελλο η Ζενίτ και το... έσπασε στους πανηγυρισμούς!
NewsroomΗ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δυσκολεύτηκε για να κατακτήσει το ρωσικό κύπελλο στα 90 λεπτά του τελικού κόντρα στη Χίμκι, χρειάστηκε όμως μόλις πέντε δευτερόλεπτα μετά την απονομή για να... σπάσει το βαρύτιμο τρόπαιο στους πανηγυρισμούς!
Η ομάδα του Σεργκέι Σέμακ επικράτησε 1-0 στο «Τσέντραλ Στάντιουμ» του Εκατερίνμπουργκ με πέναλτι του Αρτέμ Τζιούμπα στο 85ο και πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου Κυπέλλου στην ιστορία της αλλά και του πρώτου νταμπλ μετά από δέκα χρόνια.
Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί και όταν ο 36χρονος Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς το πήρε στα χέρια του, έσπασε το καπάκι από το κρυστάλλινο τρόπαιο! Ωστόσο πολύ γρήγορα οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στον ίδιο ρυθμό για την μεγάλη επιτυχία.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής