Αθλητισμός|28.07.2020 10:01

ΠΑΟΚ: «Βλέπει» τον Αυστριακό Στέφαν Σβαμπ

Newsroom

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν έχει αρχίσει και στο... σκάνερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αυστριακός χαφ Στέφαν Σβαμπ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA. Ο 29χρονος άσος, ο οποίος υπήρξε καθοριστικός στην πορεία της Ραπίντ Βιέννης την τελευταία εξαετία, παρακολουθείται στενά από τον Δικέφαλο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον αυστριακό σύλλογο. Ο Σβαμπ μένει ελεύθερος και αναζητεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του καθώς βρίσκεται στη Ραπίντ από το 2014.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε καλή παρουσία με εννέα γκολ και δέκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται άλλωστε για 8άρι που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο καθώς σκοράρει, μοιράζει ασίστ, αλλά βοηθά και ανασταλτικά. Την περίοδο 2018-19 ο Σβαμπ είχε έξι γκολ και εννέα ασίστ, το 2017-18 13 γκολ και 10 ασίστ και το 2016-17 εννέα γκολ και εννέα ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης μετρά 241 συμμετοχές, 51 γκολ και 51 ασίστ.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, ενώ πριν από την Ραπίντ αγωνίζεται στη Λουστενάου και την Αντμίρα.

Δείτε highlights από την καριέρα του Σβαμπ

ΠΑΟΚποδόσφαιροΣτέφαν Σβαμπ