Αθλητισμός|29.07.2020 10:26

Σάλος στην Ισπανία: Ο Μαριάνο, ο οποίος διαγνώσθηκε με κορονοϊό, χωρίς μάσκα στους δρόμους

Newsroom

Μόλις μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Μαριάνο Ντίας της Ρεάλ Μαδρίτης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ήρθαν στο προσκήνιο φωτογραφίες που τον απεικονίζουν στην περιοχή της Βαρκελώνης να κινείται δίχως να φοράει μάσκα. Ο άσος των Μερένχες κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης άδειας που είχαν οι παίκτες των πρωταθλητών Ισπανίας βρέθηκε στη Βαρκελώνη μαζί με φίλους του προκειμένου να διασκεδάσουν. Ωστόσο, όπου κι αν κινήθηκε, φαίνεται πως δεν φορούσε μάσκα, όπως και οι περισσότεροι από την παρέα του.

Το γεγονός αυτό εντείνει την ανησυχία για διασπορά του κορονοϊού καθώς ο παίκτης κατά την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, κι έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός σε Covid-19. Κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται το προηγούμενο διάστημα, που κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα και δίχως να γνωρίζει ότι είχε νοσήσει, να μετέδωσε τον επικίνδυνο ιό και σε άλλους ανθρώπους.

Ο Μαριάνο πλέον βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιο στα social media τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του σημειώνοντας ότι πρέπει να απομονωθεί για το επόμενο διάστημα. Ηδη πάντως, οι εικόνες με τον Μαριάνο να κυκλοφορεί δίχως μάσκα κάνουν τον γύρω του κόσμου, με τον σάλο που έχει προκληθεί στην Ισπανία να είναι μεγάλος.

T

Μαριάνο ΝτίαςΡεαλ ΜαδρίτηςLa LigaΚορονοϊός