Αθλητισμός|31.07.2020 13:28

Οπαδοί του Ερντογάν απειλούν τον Καντέρ: «Έλληνα, θα σου κόψουμε το κεφάλι!»

Newsroom

Χιλιάδες απειλητικά μηνύματα δέχεται ο Ενέρ Καντέρ για την κόντρα του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, που εδώ και χρόνια καταγγέλλει τις πρακτικές του Τούρκου προέδρου, αποφάσισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο twitter μερικές μόνο από τις απειλές θανάτου που δέχεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. 

«Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή στις τουρκικές φυλακές να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύραννε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο», έγραψε στον λογαριασμό του. 

Στα τέσσερα μηνύματα που δημοσίευσε ο σταρ του ΝΒΑ, οπαδοί του Ερντογάν, απειλούν ευθέως τη ζωή του:

Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Είσαι π...νας γιος, θα πεθάνεις. Η εντολή για να σου κόψουμε το κεφάλι έχει δοθεί». «Θα σε σκοτώσω π...νας γιε. Έλληνα μπ@στ@ρδε, π...νας γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σου δέσω τα χέρια στα πόδια και θα σε πετάξω στη θάλασσα» γράφει στο δεύτερο μήνυμα, ενώ το επόμενο αναφέρει: «Θα πεθάνεις Ενές και θα πετάξουμε το πτώμα σου στα γουρούνια». Το τελευταίο μήνυμα γράφει: «Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π...νας γιε».

T

ΤουρκίαΕνές ΚαντέρμπάσκετΡετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΝΒΑ