Αθλητισμός|21.12.2018 18:45

ΠΑΟ: Αντιπρόεδρος ο Πλιάτσικας, νέο μέλος του Δ.Σ. ο δικηγόρος Μαθιόπουλος

Κώστας Γουλής

Η μίνι διοικητική ανασυγκρότηση στο συμβούλιο του Παναθηναϊκού, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (21 Δεκεμβρίου) στα γραφεία της ΠΑΕ, με την ολοκλήρωση της αποχώρησης του Στράτου Σωπήλη απ’ το Δ.Σ. των «πράσινων». Αντικαταστάτης του -ως απλό μέλος- στο συμβούλιο θα είναι ο δικηγόρος Γιώργος Μαθιόπουλος, ενώ οι αρμοδιότητες του Σωπήλη (αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος) θα «μοιραστούν» στους Χρήστο Πλιάτσικα και Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο πρώτος, από απλό μέλος «αναβαθμίζεται» αναλαμβάνοντας τη θέση του αντιπροέδρου (το πιο πιθανό είναι πως θα έχει κι αυτός δικαίωμα υπογραφής), ενώ ο δεύτερος, εκτός απ’ την προεδρία, θα αναλάβει και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ και η εκλογή του νέου Δ.Σ. του Παναθηναϊκού:

«Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Δ.Σ. μετά την αντικατάσταση του κ. Στράτου Σωπήλη. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Πλιάτσικας.

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Γιώργος Μαθιόπουλος, Παντελής Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Μπόμης (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού).

Ποιος είναι ο Γιώργος Μαθιόπουλος

Ο Γιώργος Μαθιόπουλος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και νομικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδας από το 2009. Γεννήθηκε το 1981 στην Καλαμάτα, πήρε το πτυχίο του νομικού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης του Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Στράτο Σωπήλη για την παρουσία του στη διοίκηση της ομάδας, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ «ανέβηκε» και γραπτή δήλωση του απερχόμενου αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Στράτο Σωπήλη για την πολυετή παρουσία και προσφορά στη διοίκηση της ομάδας σε μία διαδρομή γεμάτη από χαρές, αλλά και δυσκολίες. Ο δεύτερος κύκλος συνεργασίας μας έκλεισε σήμερα αρμονικά και φιλικά. Ευχόμαστε στον Στράτο Σωπήλη καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Στράτος Σωπήλης, ανέφερε στη γραπτή του δήλωση: «Στο πλαίσιο της εσωτερικής αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου στο σώμα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τον αμέριστο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Έμαθα από όλους σας πολλά. Θα είμαι πάντα κοντά στη μεγάλη μας παναθηναϊκή οικογένεια, την οποία υπηρετώ πολλά χρόνια από οποιανδήποτε θέση. Εύχομαι σε όλους σας καλές εορτές με τις οικογένειές σας».

Χρήστος ΠλιάτσικαςΠαναθηναϊκός