Αθλητισμός|01.08.2020 20:19
Formula 1: «Άνεμος» ο Χάμιλτον στο Γκραν Πρι της Μ.Βρετανίας - Πήρε την pole position
Παναγιώτης ΓκαμπράνηςΜία ακόμη pole position εξασφάλισε ο πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, που ήταν ο ταχύτερος στο Σίλβερστοουν και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο βρετανικό Grand Prix για έβδομη φορά στην καριέρα του.
Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 τρέχοντας εντός έδρας σημείωσε χρόνο 1:24.303 με την μαλακή γόμα ελαστικών και θα ξεκινήσει μπροστά από τους Βαλτέρι Μπότας και Μαξ Φερστάπεν. Τα μαύρα (για φέτος) βέλη της Mercedes έκαναν και πάλι το 1-2, ενώ ο Χάμιλτον συνέτριψε και στο Σίλβερστόουν το ρεκόρ γύρου.
Το βρετανικό γκραν πρι αρχίζει το μεσημέρι της Κυριακής (2/8) στις 16.10.
Διαβάστε ακόμη
- Ηλεκτρικά πατίνια με κωδικούς Taxisnet: Φρένο στους ανήλικους και υποχρεωτική ασφάλιση - Τα νέα μέτρα
- Το διπλωματικό θρίλερ ΗΠΑ-Ιράν, το ιστορικό των ειρηνευτικών προτάσεων, το δίλημμα του συμβιβασμού
- Η νύχτα που στη Σέριφο θα βυθίζονταν 500 θηρία: Πώς ένας πειραιώτης θερμαστής έσωσε το πιο φημισμένο τσίρκο του κόσμου
- Politico: Η πιο παράξενη Ημέρα της Νίκης για τον Πούτιν - Ο πόλεμος στην Ουκρανία και το ρίσκο της ασφάλειας