Αθλητισμός|21.12.2018 23:59

ΠΑΟ: Τα πρόστιμα έγιναν…δώρα για τους υπαλλήλους στο Κορωπί

Κώστας Γουλής

Το «διαφορετικό» κλίμα που υπάρχει την εφετινή σεζόν στα ενδότερα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώθηκε και στο δείπνο της ομάδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», που είχαν ενημερωθεί από νωρίς για το εορταστικό δείπνο σύσφιξης σχέσεων που προγραμμάτισε ο Νίκος Νταμπίζας, ενημέρωσαν τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού πως αποφάσισαν να δώσουν όλα τα χρήματα που είχαν μαζευτεί απ’ τα εφετινά πρόστιμα για… μικροπαραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού (καθυστερημένες αφίξεις στις προπονήσεις κ.ο.κ.) στους εργαζόμενους στο Κορωπί!

Ως μία μικρή «επιβράβευση» κι ένα «ευχαριστώ» απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, προς τους ανθρώπους που φροντίζουν για την καθημερινότητά τους στο προπονητικό κέντρο.

Πράγματι τα χρήματα μοιράστηκαν σε διαφορετικούς φακέλους, όπου απ’ έξω αναγράφονταν το όνομα του παίκτη που είχε «φάει» το πρόστιμο και το όνομα του υπαλλήλου που θα έπαιρνε αυτό το μικρό μπόνους! Τους δε φακέλους τους μοίραζε ο πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ κάθε υπάλληλος έπαιρνε το λόγο για να πει κάποια ευχαριστήρια λόγια, με ανάλογες αντιδράσεις και «πειράγματα» από το...κοινό.

Αυτό που επισήμαναν εντούτοις, οι περισσότεροι απ’ τους υπαλλήλους στο «Γ. Καλαφάτης» που πήραν τα μικρά «δώρα», ήταν πως δεν έχουν συναντήσει ξανά τέτοιο οικογενειακό κλίμα και πως αυτό ακριβώς το «δέσιμο» που έχει επιτευχθεί, είναι το πιο δυνατό προσόν της φετινής ομάδας.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προσκληθεί απ’ τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να δώσει το «παρών» στο τραπέζι κι όντως το σκεφτόταν πολύ σοβαρά και είχε αποφασίσει να παραβρεθεί για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια σε «εκδήλωση» της ομάδας (η τελευταία ήταν το Δεκέμβρη του ’16 στην παρουσίαση του Ουζουνίδη). Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» είχε ενημερώσει το απόγευμα και τους Νταμπίζα, Σαραβάκο πως θα πήγαινε στη μίνι-γιορτή, όμως λίγες ώρες μετά επικοινώνησε εκ νέου μαζί τους, επισημαίνοντας πως δεν θα μπορούσε τελικώς να παραστεί λόγω ενός πολύ σοβαρού θέματος…

Παναθηναϊκός