Αθλητισμός|05.08.2020 20:58

Πρώτο μεταγραφικό χτύπημα για Άρη, απέκτησε τον Αυστριακό Σάκιτς

Newsroom

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέρ Ματίγια, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην πρώτη κίνηση ενίσχυσης, από τη στιγμή που επιτράπηκαν και πάλι οι μεταγραφές. Πρόκειται για τον Αυστριακό πλάγιο μπακ Εμάνουελ Σάκιτς, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 29χρονος διεθνής Αυστριακός πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991 στη Βιέννη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αρη, ενώ αγωνίστηκε τη σεζόν 2018–2019 στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου, καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 1 γκολ. 

Ο Σάκιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραπίντ Βιέννης, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στο αυστριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Στουρμ Γκρατς.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, ο Σάκιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Άρη. Πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο με πλούσια ιστορία. Σας βεβαιώνω ότι θα δώσω όσα μπορώ, θα αφήσω ακόμα και τη καρδιά μου στο γήπεδο, ώστε να δείξω στους φίλους της ομάδας ότι είμαστε νικητές. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να παίζω για αυτούς τους εκπληκτικούς οπαδούς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για αυτούς».

Εμάνουελ ΣάκιτςποδόσφαιροΑρηςμεταγραφές