Αθλητισμός|07.08.2020 16:56

Ο ΟΦΗ παρουσίασε το νέο του σήμα

Newsroom

Στην παρουσίαση του νέου του σήματος προχώρησε ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να κάνουν λόγο για «έκφραση ενότητας, δύναμης, αυθεντικότητας και υπερηφάνειας». Το νέο έμβλημα των Κρητικών δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό, με την παραδοσιακή ασπίδα, καθώς τα αρχικά της ομάδας χρησιμοποιήθηκαν για να το συνθέσουν.

«Ένας τέλειος κύκλος που συμβολίζει έναν ολόκληρο κόσμο, ένα νέο ποδοσφαιρικό ήθος, το όραμα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ομάδα και το νησί της Κρήτης» αναφέρει στην περιγραφή της για το νέο σήμα η ΠΑΕ ΟΦΗ, και προσθέτει: «Τα τρία αρχικά ΟΦΗ συνθέτουν ένα νέο έμβλημα, την καινούρια ασπίδα της ομάδας, αντλώντας στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πολιτισμό της Κρήτης, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο της ομάδας, το γήπεδο».

O πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης δήλωσε σχετικά: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους φιλάθλους και στους Κρητικούς σε όλο τον κόσμο, που είναι πάντα μαζί μας και μας το δείχνουν στο γήπεδο και στην καθημερινότητά μας, είναι ότι επιθυμούμε να μεγαλώσει το κλαμπ. Η εξέλιξη του λογοτύπου είναι μία από τις διαδικασίες που το μεγαλώνουν.

Η αλλαγή αυτή δείχνει ξεκάθαρα την αφοσίωση που υπάρχει στο όραμα που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και μάλιστα στην παρούσα στιγμή, όπου η πανδημία έχει φρενάρει σχεδόν τα πάντα. Το λανσάρισμα του νέου σήματος αποδεικνύει εμπράκτως τη διάθεσή μας να συνεχίσουμε το πλάνο μας για έναν σπουδαίο ΟΦΗ, με σεβασμό και τιμή για το παρελθόν, πίστη για το παρόν και αισιοδοξία για το μέλλον».

ποδόσφαιροΟΦΗSuperLeague